درباره همایش

با عنایت به لطف پروردگار و همت جامعه علمی کشور، "نخستین همایش ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات" در شهریور ماه سال 1396 با تصمیم دانشگاه فرهنگیان و با همکاری وزارت آموزش و پرورش، مرکز تحقیقات مخابرات و سایر سازمان­های دانش ­پرور کشور برگزار خواهد شد. این همایش در نظر دارد با همکاری جامعه علمی، دانشگاهی، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان حوزه فناوری اطلاعات بستری مناسب جهت ارائه آخرین پیشرفت ­های این صنعت در حوزه­ های مختلف کاربردی فراهم آورد. همایش حاضر در سطح ملی برگزار شده و پوشش سراسری تحقیقاتی در تمامی زمینه های فناوری اطلاعات و ارتباطات خواهد داشت.

دستیابی به اهداف همایش نیازمند مشارکت در سطوح مختلف علمی کشور از جمله اساتید، پژوهشگران و دانشجویان و سازمان­ ها و موسسات علمی است. ارائه مقالات و دستاوردهای علمی به شیوه­ های مروری، ترویجی، تخصصی، پژوهشی و گزارشی با کیفیت درخور نام کشور عزیزمان ایران از جمله انتظارات برگزارکنندگان این همایش است. معرفی و بومی ­سازی پیشرفت­ های فناوری اطلاعات در حوزه­ های کلیدی که امروز بخش عظیمی از تجارت جهانی را به خود اختصاص داده ­اند از جمله اهداف بزرگ این همایش است.

برگزارکنندگان در این همایش بر دو محور کلیدی فناوری اطلاعات تاکید ویژه ­ای داشته و علاقه ­مند هستند مشارکت­ گسترده ای را از سراسر کشور برای حمایت از مقالاتی که در این محورها ارائه شده است جذب نمایند. این دو محور به شرح زیر است:

- اینترنت اشیا

- هوشمندسازی یادگیری الکترونیکی و توسعه محتوای الکترونیکی

برنامه ای که برگزارکنندگان برای روز همایش در نظر دارند تنها در زمینه ارائه مقالات و یافته ­های علمی نبوده و تاکید بر اجرای این پیشرفت­ ها موجب گردیده تا نمایشگاه­ و کارگاه ­های مرتبط در ضمن برگزاری برپا گردد. همراهی نخبگان علمی کشور به عنوان سخنرانان کلیدی و داوران مقالات از جمله افتخارات ما در این همایش است.

از این‌رو از همه پژوهشگران و متخصصان دعوت می‌شود با ارسال آخرین یافته‌های پژوهشی خود، بهره‌مندی سایر علاقه‌مندان را از نتایج تحقیقات امکان‌پذیر فرمایند.

برگزار کننده

دانشگاه فرهنگیان