سخن دبیر همایش

با پیروی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر انتقال و بومی­ سازی دانش روز دنیا و بکارگیری آنها در کشور عزیزمان ایران بر آن شدیم تا با همکاری متخصصان و پژوهشگران کشور گامی بزرگ برای تحقق این امر برداریم.

در این خصوص با عنایت و پشتیبانی سرپرست محترم دانشگاه فرهنگیان و معاونت محترم آموزشی این دانشگاه زمینه مناسب برای برگزاری همایش در سطح ملی فراهم گردیده و گروه اجرایی و علمی همایش در صدد است تا با نگاهی ویژه و دقیق منعکس کننده پیشرفت­های صورت گرفته در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین فرصت های ایجاد شده در کشور باشد.

فرایندهای کاری همایش با دقت نظر فراوان در هر مرحله از دریافت و داوری مقالات چیدمان گردیده و پیگیری از حق علمی ارائه دهندگان مقالات را وظیفه اصلی خود میدانیم.

بعد از عنایت بی دریغ خداوند متعال، همکاری و پشتیبانی جامعه علمی و خبرگان کشور ما را در مسیر رسیدن به اهدافمان قوی تر و مصمم تر خواهد کرد، از این رو از همه علاقه مندان دعوت میکنیم در رسیدن به این هدف والا ما را یاری نمایند.

امیرهوشنگ تاجفر

رئیس مرکز هوشمندسازی دانشگاه فرهنگیان