حمایت معنوی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از همایش
29 خرداد 1396
حمایت معنوی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از همایش

پس از پیگیری های انجام شده توسط دبیرخانه همایش، پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی حمایت علمی خود را رسما اعلام نمود.

آقای دکتر محمدعلی حسین پورفیضی ریاست محترم این پارک اظهار داشتند، پارک‌‌های علم و فناوری به عنوان یکی از عوامل زیرساختی و ابزاری در این عرصه نقش بسیار مهمی را می‌توانند ایفا کنند. حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط دانش محور، توسعه فنی و تکنیکی، دست‌یابی به بازارهای هدف و تسخیر و توسعه آن، تعاملات سازنده با نقش آفرینان عرصه تولید و اشتغال، کارآفرینی در بخش صنعت و دانشگاه و ایفای نقش سازنده در شبکه‌های محلی و منطقه‌ای و حتی جهانی از وظایف مهمی است که پارک‌های علم و فناوری می‌توانند ایفا کنند.

پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی مباهات می‌کند که بعنوان عضوی از مجموعه پارک‌های کشور بتواند قدم‌های مؤثر در توسعه میهن اسلامی و آینده‌سازی آن و نسل‌های آتی این مرز و بوم بردارد.

امید است با همت و تلاش پرسنل مجترم پارک و با تکیه بر دانش و توان محققین و اندیشمندان فعال استان شاهد ایجاد مجموعه‌ای دانش محور بوده و با ایجاد بازار رقابت برای واحدهای مستقر در پارک و وارد کردن این شرکت‌ها بر عرصه اقتصادی کشور خوشه‌های تولید علم و فناوری ایجاد گردد. این نگرش بی‌شک اقتصادی پویا را رقم خواهد زد. رشد این واحد‌های فناور بی‌شک موجب تحول شگرف در عرصه توسعه فناوری استان خواهد شد.