پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) به حامیان همایش پیوست
09 مرداد 1396
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) به حامیان همایش پیوست

به اطلاع شرکت‌کنندگان محترم می‌رساند که نخستین همایش ملی فرصت‌ها و پیشرفت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد حمایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) قرار گرفت.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران)ایرانداک( با هدف پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاری‌های پژوهشی و اطلاع‌رسانی، و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری که تماماً در سازمانی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و زیر نظر هیئت امنا انجام می‌شود، فعالیت می‌نماید. ایرانداک مرکز ثبت و تنها آرشیو ملی اطلاعات پایان‌نامه‌های دانشجویان داخل کشور و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، رساله‌ها، و پیشنهادها بوده که با ثبت صدها هزار پایان‌نامه، رساله و پژوهش و بیش از ده‌ها هزار مراجعه و جستجو در روز از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین پایگاه اطلاعاتی علمی و فنی کشور محسوب می‌شود. .

برای دیدن خبر همایش در سایت ایرانداک به آدرس  http://irandoc.ac.ir/event/2113  مراجعه فرمایید.