1. قابل توجه نویسندگان محترم
چاپ و نشر مقالات پس از تایید دبیر تخصصی
2. تمدید مهلت ثبت نام و ارسال مقالات
با توجه به تغییر زمان برگزاری همایش مهلت ثبت نام و ارسال مقالات تمدید شد.
3. تغییر زمان برگزاری همایش
پژوهشگران و اساتید گرامی با توجه به درخواست های مکرر از دبیرخانه تاریخ برگزاری همایش تغییر کرد.
4. پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) به حامیان همایش پیوست
به اطلاع شرکت‌کنندگان محترم می‌رساند که نخستین همایش ملی فرصت‌ها و پیشرفت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد حمایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) قرار گرفت.
5. مهم: نحوه تکمیل و تایید ثبت نام
قابل توجه دانشجویان و فرهنگیان محترم
6. چاپ پوستر مقالات
نویسندگان محترمی که مقالات آن ها به صورت پوستر مورد پذیرش قرار گرفته است، در صورت تمایل میتوانند پس از تهیه فایل پوستر خود با فرمت jpg، آن را جهت چاپ به دبیر خانه همایش از طریق پست الکترونیکی ارسال نمایند.
7. فرآیند داوری مقالات شروع شد
قابل توجه نویسندگان محترم
8. تخفیف ویژه جهت شرکت در همایش
قابل توجه فرهنگیان محترم
9. خبر فوری: تمدید تاریخ ارسال مقالات
به گزارش دبیرخانه همایش ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات، با توجه به درخواست ها و تماس‌های مکرر علاقه‌مندان شرکت در این همایش، اعضای هیأت علمی همایش مهلت ارسال مقالات را تا پانزدهم مرداد ماه سال جاری تمدید نمودند.
10. حمایت معنوی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بوعلی سینا
جناب آقای دکتر بیات مدیر محترم مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بوعلی سینا حمایت رسمی خود از همایش را اعلام فرمودند.
11. نخستین همایش ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه گردید.
12. حمایت معنوی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از همایش
با پیگیری های انجام شده توسط دبیرخانه نخستین همایش ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات اتفاق افتاد.
13. راه اندازی شبکه های اجتماعی جدید همایش
Instagram و Linkedin راه اندازی شد.
14. عقد تفاهم نامه همکاری میان دبیرخانه همایش و Civilica
تفاهم نامه همکاری و فعالیت مشترک فی مابین دبیرخانه همایش و civilica منعقد گردید.
15. مهلت ارسال و داوری مقالات
آخرین مهلت دریافت مقاله
16. کانال تلگرامی همایش
کانال تلگرامی همایش جهت اطلاع رسانی راه اندازی شد.
17. نوع پذیرش مقالات
مقالات داوری شده در این همایش به سه شیوه مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.
18. شروع دریافت مقالات همایش
پژوهشگران و متخصصان کشور که علاقه مند به شرکت در نخستین همایش ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات هستند می توانند مقالات خود را برای داوری ارسال کنند.
19. برگزاری نخستین همایش ملی پیشرفت ها و فرصت های فناوری اطلاعات و ارتباطات
نخستین همایش ملی پیشرفت ها و فرصت های فناوری اطلاعات و ارتباطات به تاریخ 2 شهریور 1396 برگزار می گردد.